بسكوت البرتقال بكيس الحلواني
بسكوت البرتقال بأسهل طريقة وأبسط مقادير هيعجبك و اولادك هيحبوه و يطلبوه منك على طول لانه طعمه جميل و كمان من انواع البسكوت الخفيفة مش دسم خالص و ممكن ياخدوه معهم فى اللانش بوكس و كفايه انه من عمايل ايدك و ضامنه هنبداء على طول بالمقادير:
المقادير
كوب و نص سكر بودرة
كوب سمنه او زبدة
بيضتين
4 اكواب دقيق
نص معلقة بيكنج بودر
ربع كوب عصير برتقال
اصانص برتقال
ربع معلقه فانيليا.
الطريقة
هنبداء بالسمنة او زبدة و تكون بدرجة حرارة الغرفة ، وحسب المتوفرعندك بس ياريت لو نوع كويس لانه بيفرق كتير فى طعم البسكوت
هنضرب السمنه مع السكر بالمضرب الكهربائى او المضرب السلك اليدوى بس هياخد وقت اطول منك و نضربهم كويس حتى يتحول السكر و السمنة الى لون فاتح لون كريمة الخفق او القشطة و بعدين هنضيف البيض بس هنضيفهم واحدة واحدة لغاية ما يختفوا مع السمنة والسكرونرش عليهم الفانيليا و اصانص البرتقال عشان ريحة البيض و بعدين نضيف عصير البرتقال و نقلبهم و نضيف الدقيق بعد كدا و نقلبهم و هيتكون معانا عجينة طريه هنحطها فى كيس الحلوانى
و نستخدم بلبلة البسكوت و نشكلها فى صنية مدهونة زيت خفيف
و ندخلة الفرن على درجه حرارة 200 لمدة 15 دقيقة مش اكتر من كدا و لما بيخرج من الفرن بيكون مقرمش و كرسبى وشكلة جميل و هيكون بالشكل الموجود فى الصورة و ان شاء الله تجربية و يعجبك و بالف هنا.
تعليقات
إرسال تعليق